Booking/ Kontakt

Arrangerer du et jubileum og ønsker deg en skreddersydd låt til anledningen?

Jeg har komponert og arrangert musikk innen de fleste kjente sjangrene; vise, pop, rock, blues, rap, country, hip-hop, RnB, jazz og klassisk. Som leder av Oslo Låtskriverforum har jeg også et stort nettverk innen musikk – og låtskrivingsbransjen, og kan samarbeide med kompetente personer innen hvilken som helst sjanger.

Trenger du en musiker til bursdagsfesten? Har du tenkt på forsanger til konfirmasjonen eller dåpen og solist til begravelsen eller bryllupet?

Jeg har spilt og sunget på en rekke private arrangementer og kan også hjelpe til med å arrangere for større besetninger og hente inn musikerkollegaer om du ønsker det. Jeg bruker mitt allsidige nettverk og kan stille med alt fra et pop-rock band, til en klarinettkvartett, en vise-trio eller et salongorkester, som musikalsk bidrag til din fest. Alt etter din smak!

Ønsker du å booke en av mine tjenester?

Om noe av det jeg tilbyr hørtes interessant ut, ikke nøl med å ta kontakt! Send meg en e-post på booking[at]susannethauland.no eller ring +47 93655577 for en uforpliktende samtale.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.